De voordelen van een biminitop op een boot

biminitop kopen

Wanneer je een baaiboot koopt en begint te anticiperen op talloze visuitjes in de komende jaren, moet je ook nadenken over de accessoires die je aan het schip kunt toevoegen. Een verhoogd werpplatform, verbeterde stoelen en andere accessoires zijn allemaal populaire keuzes, net als een biminitop kopen. Deze eenvoudige luifelstructuur komt veel voor op alle soorten boten, inclusief baaiboten. In dit artikel zullen we de voordelen met je delen die je krijgt als je een biminitop koopt.

Bescherming tegen de zon

De grootste reden om een ​​biminitop te kopen is dat deze je behoorlijke bescherming biedt tegen de zon. Een probleem met een hele dag vissen op het water is dat je geen schaduw hebt. Hoewel een hoed en kleding met lange mouwen je enigszins kunnen beschermen, kan het zijn dat je af en toe je visuitstapjes moet inkorten vanwege de hete zon. Een biminitop biedt beschutting voor jou en je medevissers.

biminitop kopen

Gemakkelijker om schermen te lezen

De schaduw die een biminitop boven je baaiboot biedt, kan het voor je gemakkelijker maken om de verschillende schermen te lezen die je tijdens een visuitje kunt gebruiken. Op een dag met felle zon kan het moeilijk zijn om het GPS-scherm te volgen dat je bij het stuur hebt gemonteerd, en het kan ook moeilijk zijn om te ontcijferen wat je fishfinder weergeeft. De toevoeging van een biminitop maakt deze taken aanzienlijk eenvoudiger.

Eenvoudige installatie en verwijdering

Geen enkel ander blad is gemakkelijker te installeren en te verwijderen dan een biminiblad. Je kunt de hele ochtend rondvaren met de kap naar beneden en zodra de sterke middagzon begint toe te slaan, kun je heel gemakkelijk de kap opvouwen, twee haken en misschien een pin of twee plaatsen en je bent klaar om te gaan. Het verwijderen van de hele montage is bijna net zo eenvoudig. Alle scharnierende buizen zijn meestal met pinnen aan de boot bevestigd op een set steundekbases. Als je het hele ding thuis of in het dok moet laten, verwijder dan alle pinnen en haken binnen een minuut of twee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *