Geplaatst op

Een bezoek met ons gezin aan het Nederlands Openlucht museum

Ik ben vorige week samen met mijn vrouw en kinderen naar het Openlucht museum in Arnhem gegaan. Na afloop hebben wij ook nog een bezoek gebracht aan het Lalique museum in Doesburg.

Op het internet op zoek naar een leuk museum

Toen ik samen met mijn vrouw op het internet op zoek ging naar een leuk dagje uit kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een aantal suggesties hadden gelezen kwamen we uiteindelijk tot de conclusie om samen met ons gezin een bezoek te brengen aan het Nederlands Openlucht museum in Arnhem. We werden erg vriendelijk ontvangen en onze kinderen konden deelnemen aan erg veel activiteiten. Ze hebben deeg gekneed en brood gebakken. Na afloop besloten we ook om een bezoek te brengen aan het Lalique museum in Doesburg.

Erg mooie kunstwerken in het Lalique museum

In het Lalique museum in Doesburg worden erg mooie kunstwerken van verschillende kunstenaars tentoongesteld. We hebben samen een erg leuke en leerzame dag gehad. Daarom zijn wij ook allemaal erg tevreden over het Openlucht museum en over het Lalique museum. We raden beide musea daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een leuk dagje uit met het heel gezin.