Een heerlijke sauna met overnachting

Massage

Heb je zin om heerlijk bij te komen na een drukke week? Geniet van een sauna met overnachting bij De Thermen in Nijmegen. De Thermen is prachtig gelegen in de omgeving van Heilige Landstichting in Nijmegen. De Thermen werkt samen met verschillende hotels in de buurt, zo kunnen ze er voor jou een onvergetelijke dag en nacht van maken. Je kan heerlijk relaxen in de sauna en daarna een frisse duik nemen in een van de zwembaden.

Sauna met overnachting

De samenwerking om jouw sauna met overnachting onvergetelijk te maken!

De samenwerking die ze hebben om jouw dag onvergetelijk te maken, loopt met zes hotels in de buurt. Ze werken samen met onder andere Hotel & Restaurant Rozenhof, dit hotel is gelegen in het heuvelachtige landschap tussen Nijmegen en Groesbeek. Ze hebben een mooi terras en restaurant om heerlijk te lunchen of dineren. Ook is er een ruimte voor ‘private dining’. Rozenhof is gemakkelijk bereikbaar en heeft een gratis parkeergelegenheid.

Ze werken ook samen met Fletcher Hotel Erica, dit hotel ligt midden in de bossen van Berg en Dal, een aantal kilometers verwijderd van het centrum van Nijmegen. Rondom het hotel liggen verschillende wandel- en fietsroutes die je leiden langs mooie natuurplekjes in de omgeving.

Ook Hotel Oranje Staete is de samenwerking aangegaan met De Thermen, de eigenaren willen het verblijf voor iedereen leuk maken. Ze vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk om dit te doen. Hotel Oranje Staete ligt op loopafstand van centrum Nijmegen Ook hebben ze uitstekende faciliteiten waar je gebruik van kan maken. Ze werken nog samen met een aantal andere hotels. Voor meer informatie over de hotels kan je kijken op de website van De Thermen.

De Termen

Ervaring met De Thermen

Roos: een maand geleden heb ik ervoor gekozen om een sauna met overnachting te boeken. Ik had een erg drukke periode gehad en wilde even lekker relaxen. Ik kon de hele dag genieten van de sauna en baden en na de dag genieten kon ik lekker naar mijn hotelkamer. Zo kon ik een volle dag genieten van alle wellness.