Heerlijk uit eten in Nijmegen

Bistro Le Steak

Zin om uit eten te gaan in Nijmegen? Breng dan eens een bezoek aan Bistro Le Steak. Dit restaurant is namelijk gespecialiseerd in heerlijke gerechten van de grill. Niet alleen steaks maar ook vis- en vegetarische gerechten. Ook voor kleine gasten wordt goed gezorgd. Er is namelijk een speciale kinderkaart. Hierop vind je niet alleen de frikandel met friet en appelmoes maar bijvoorbeeld ook mini biefstuk of kipsaté.

Uit eten in Nijmegen in een prachtige omgeving

Uit eten in Nijmegen

Niet alleen kun je bij Bistro Le Steak genieten van heerlijke gerechten, je zit ook nog eens in een hele fijne ambiance. Het restaurant is gevestigd aan de bekende Zevenheuvelenweg in Berg en Dal, vlakbij Nijmegen. In een bosrijke omgeving kun je lekker buiten zitten op het grote terras of in het sfeervolle restaurant. Of je nu met z’n tweetje of met een hele groep lekker ontspannen en ongedwongen wilt eten, bij Bistro Le Steak ben je aan het juiste adres. Geniet in een fijne sfeer van het heerlijke eten. In de keuken wordt alleen gewerkt met verse producten en dat proef je. De kenmerkende smaak van de lava grill zorgt een extra dimensie aan de vlees- en visgerechten van de grill.

Reserveer nu een tafel

Restaurant

Heb je iets te vieren en wil je uit eten in Nijmegen? Of heb je gewoon geen zin om te koken en wil je er even lekker uit? Reserveer dan nu een tafel bij Bistro Le Steak. Geniet ook van de heerlijke gerechten en de fijne ambiance. Je kunt telefonisch reserveren maar je kunt ook het reserveringsformulier op de website invullen. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging. Mocht het restaurant onverhoopt toch vol zitten op het moment dat jij wilt reserveren, dan wordt er telefonisch contact met je opgenomen. Als je met kerst wilt komen eten, moet je trouwens wel telefonisch reserveren.