Het schoeisel dat dit seizoen nooit mag ontbreken zijn de biker.

Bij twijfel zijn biker boots altijd het juiste antwoord. In feite zijn deze schoenen handig om een ​​dag op kantoor te beginnen en af ​​te sluiten met een aperitief of diner na het werk, zonder dat je het huis door hoeft om je om te kleden. Er zijn overdag te elegant maar niet te veel sport voor de avond, zijn comfortabel en praktisch om zelfs de dag sterk aan te pakken . Deze biker boots slagen er namelijk in om comfort te combineren met stijl, de voet in een comfortabele pasvorm te houden en zonder een vleugje glamour op te geven .

En voor speciale gelegenheden , zoals een concert, doen ze hun best: eleganter dan sneakers, ze geven een vleugje originaliteit aan je outfit en laten je losgaan op het ritme van de muziek zonder je zorgen te maken dat je voeten beschadigd raken door blaren, zoals zou gebeuren met een paar wiggen of decolleté.

Enkellaarsjes: beroemde voeten

Het is geen toeval dat ook veel beroemde mensen verliefd zijn geworden op deze schoen, zozeer zelfs dat de biker boots voor veel sterren een onderscheidend teken zijn geworden: wanneer Beyoncé niet op het podium staat, is ze vaak paparazzi met deze schoenen, vooral tijdens ze is in het park met haar dochter Blue Ivy, of Jessica Alba terwijl ze met haar vrienden door Los Angeles loopt. Zelfs de stijlvolle Sarah Jessica Parker, Carrie Bradshaw in Sex and the City, is vaak gespot met een casual look en haar trouwe met bont afgezette biker boots maar de lijst gaat maar door en er komen weer veel sterren bij. Voor een keer kunnen zelfs wij de schoenen van onze favoriete sterren dragen, naar onze winkels gaan en je biker boots vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *