Geplaatst op Geef een reactie

Peuterey jas kopen?

Ben je op zoek naar een nieuwe jas, met hoogwaardige materialen en gemaakt door een echte top Italiaanse designer? Kies dan voor een nieuwe Peuterey jas. Peuterey is een premium merk en verkoopt zij n jassen alleen maar bij betrouwbare retailers. Zo kun jij bijvoorbeeld in Nederland jouw favoriete Peuterey jas aanschaffen bij Hans Voortman. Wanneer je het aanbod bekijkt van de jassen zal al snel opvallen dat ze een zeer gaaf design hebben. Er zijn weinig andere merken op de markt die jassen bieden met zo’n hoogwaardige materialen, en daarnaast ook beschikbaar zijn voor een mooie prijs. Veel jassen beginnen al rond de 200 euro.

Online bestellen

Het volledige aanbod kun je dus bekijken op de site van Hans Voortman, of je kunt ervoor kiezen om een fysiek bezoek aan de winkel te brengen om een nieuwe Peuterey jas aan te schaffen. De bestellingen wordt op de site altijd zo snel als mogelijk verzonden, en meestal ontvang jij je Peuterey jas al binnen 1 tot 2 werkdagen na afloop van jouw bestemming. De fysieke winkels van Hans Voortman is gelegen in Rijssen. Ideaal wanneer je een keer in de buurt bent en graag de jassen fysiek wilt passen .

Jassen

Het eerste wat dus opvalt aan de Peuterey jas is het naadloze design. Zo valt de jas erg goed en heeft het meestal een gave slim fit look. De jassen zijn verkrijgbare in neutrale kleuren zoals bruin en licht zwart, maar hebben toch net dat extra tintje door middel van verschillende accenten. Zo hebben sommige jassen gave zwarte ritsen en aan de mouw uiteinden heb je ook een mooie zwarte afwerking. Aan de linkerkant van de jassen heb je een klein logo op de mouw staan. Hierdoor kun je direct het merk Peuterey herkennen. Als je een bestelling doet bij Hans Voortman en niet zeker bent over de maat maakt dat niet uit. Je hebt namelijk een gratis retour termijn van 14 dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *