Via vai: op naar dat feestje

Een vriendin van mij had kaarten gewonnen voor een geweldig feest. Niet zomaar een feest, nee, daar zouden we een aantal top artiesten treffen en waarschijnlijk ook en hele hoop leuke mannen. Je begrijpt het al: dat feest veroorzaakte heel veel stress. Niet zozeer door die hoop leuke mannen, maar wel door de gedachte aan de kleding die ik die avond aan zou trekken. Want ja, je zal die topartiest maar tegen het lijf lopen en er niet uitzien. Zo’n pijnlijk moment wil je je toch besparen. Gelukkig had ik in mijn garderobe nog wel wat passends hangen, dat was het probleem niet. Maar toen ik naar het schoenenrek keek, zonk de moed me letterlijk, juist, in de schoenen. Niets toonbaars stond daar. Tot mijn eigen afschuw zag alles er vaal en vertrapt uit. Ik had de laatste tijd weinig aandacht besteed aan mijn schoenen. Dus ik internet op. En daar ontdekte ik Via Vai.

Via Vai: probleem opgelost

Toegegeven, ik had nog nooit van Via Vai gehoord en nu promoot ik het overal. Wat een geweldig merk en wat hebben ze leuke schoenen. Ik was in staat om gelijk al mijn schoenen te vervangen, maar ja, dat liet mijn budget natuurlijk niet toe. De eerste prioriteit was het feest. Ik realiseerde me dat ik daar echt op kon vallen als ik de juiste schoenen uitkoos. Via Vai gaat voor een stoer, Italiaans design. Het merk staat bekend om zijn goede pasvorm. Wat handig is als je uren op en feest staat te swingen. De schoenen worden met zorg gemaakt van de mooiste en beste materialen. Via Vai werkt met natuurlijke kleuren en geeft de schoenen een trendy uitstraling. Bovendien heb je een zeer ruime keuze uit laarzen, runners, pumps, booties, sandalen en sneakers of welke andere schoen je als vrouw maar nodig kan hebben. Ik had keuze genoeg en al gauw had ik mijn schoenen voor het feest besteld.

Top artiesten en leuke mannen

Toen het eindelijk zo ver was, kon ik niet wachten om mijn nieuwe schoenen te showen. We hebben het geweldig gehad. De top artiesten waren ook echt top en ja, hier en daar waren ook leuke mannen te spotten met wie we heerlijk gedanst hebben. Het was een top avond. En het allerbeste was nog wel dat ik weliswaar bekaf was toen ik thuis kwam vroeg in de ochtend, maar dat mijn voeten nog voelden alsof ze nog wel een nacht konden doorhalen. Dankzij mijn nieuwe Via Vai schoenen!